HTML

Textil termékek blogja: szőnyeg, párna, sál

Textil termékek blogja: rongyszőnyeg, szőnyeg, párna, ágynemű, szurkolói sál

Érdeklődni

Pigniczki és Társa Bt. +36309454499 6760 Kistelek, Dózsa György utca 7. Adószám: 21648269-2-06

Friss topikok

Linkblog

Névre szóló, kötött Mikulás Csomag

2010.11.15. 15:18 :: pályázat

Közeledik a Mikulás ünnepe és érdemes elgondolkodni egy jó kis Mikuláscsomag beszerzésén. Itt főleg a Mikulás csomag külsejére gondoltunk most, ami a legtöbb esetben lényegében igénytelen nejlonzacskó, némi díszítéssel. Erre kínálunk most egy alternatív megoldást egy kötött textil Mikulás csomaggal (Mikulás zsák kicsiben) Mikulás díszítéssel, de akár egyedi felirattal (pl. gyermek neve, évszám, üzenet stb….) és hímzéssel is készülhet. Ennek előnye, hogy a Mikulás Csomag újrahasznosítható és akár több éven keresztül is használható (ami egyébként környezetbarát megoldás is). A kötéssel készült Mikulás csomag:

mikulas csomag

 

Az egyedi névre szóló Télapó zsákjába ezt követően tölthetünk: diót, mogyorót, cukorkát, csokoládét, csillogó-villogó játékokat. De mis is kerüljön hát a Mikulás puttonyába? Számtalan lehetőség közül választhatunk a Mikulás Csomag megtöltésekor. Csokoládé, cukor helyett remek alternatíva a gyümölcs a Mikulás Csomagban. Ha ragaszkodunk az édességhez, tegyük félre egy pillanatra a csoki-mikulást. Válogassunk olajos magvakat, mézet tartalmazó müzliszeleteket, mogyorót, mazsolát, pisztáciát, aszalt gyümölcsöket, ami igazán egészségessé és egyedivé teszi a Mikulás Csomagot.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://textil.blog.hu/api/trackback/id/tr142450249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TPiros · http://www.anrodiszlec.hu 2010.11.18. 09:30:07

Aranyos. Milyen anyagból készült? Te kötötted?

pályázat · http://blog.forrascentrum.hu 2010.11.18. 10:53:29

Kötőgéppel készült és jó minőségű fonalat használtunk. A program engedélyezi, hogy a mikuláscsomagra bármilyen szöveget rakjunk, sőt hímezni is lehet rá.
süti beállítások módosítása