HTML

Textil termékek blogja: szőnyeg, párna, sál

Textil termékek blogja: rongyszőnyeg, szőnyeg, párna, ágynemű, szurkolói sál

Érdeklődni

Pigniczki és Társa Bt. +36309454499 6760 Kistelek, Dózsa György utca 7. Adószám: 21648269-2-06

Friss topikok

Linkblog

Húsvéti tojás hímzés párnára, terítőre, törülközőre és egyéb textil termékekre

2010.02.26. 22:25 :: pályázat

húsvéti tojás A húsvét a kereszténység legfontosabb ünnepe, de a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is, nagyon sok hagyományos elemmel, köztük pl. a húsvéti tojással. A tojást az ősi hiedelem, a mágikus világkép az élet, a lélek székhelyének tartotta, az örök megújulás, az elpusztíthatatlan élet szimbólumának. A régi hiedelmek szerint tehát a tojás az élet jelképe. Innen ered, hogy tavasszal, a természet újjászületésekor különös jelentőséget kap a húsvéti tojás. húsvéti tojás A textil termékek kiváló díszítő elemei lehetnek a húsvéti ünnepnek, különösen a húsvéti alkalomhoz illő díszítéssel.

A párnákat, a terítőket, a törülközőket és az egyéb textil termékeket díszíthetjük pl. húsvéti tojás hímzéssel, amelyek emelik az ünnepi hangulatot. Tekintse meg az 1ajandek.hu textil webáruház húsvéti tojás hímzés kínálatát.húsvéti tojás húsvéti tojás

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét tojás

A bejegyzés trackback címe:

https://textil.blog.hu/api/trackback/id/tr261793550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása